Sig JA! Bliv frivillig

Bjerregrav Boldklub er drevet og skabt af og for frivillige, de frivillige kræfter er nødvendige for at skabe de fede oplevelser og det gode sammenhold som Bjerregrav Boldklub har tilbudt igennem mange år!
Der er ALTID plads til flere frivillige, hvad end du har lyst til at stå et par timer i kiosken til et stævne og sælge slik og sodavand, eller du har lyst til at give børn, unge og voksne en fed oplevelse som træner/instruktør i fodbold, håndbold, gymnastik eller fitness.
Der er mange typer opgaver som skal løses og vi har altid plads til en hjælpende hånd mere.

Her er nogle af de opgaver vi har brug for frivillige til:

• Træner/instruktør
  • Bemande kiosken ved stævner og arrangementer
  • Udvalgs- og bestyrelsesarbejde
  • Uddeling af flyers i by og omegn (sker 4-5 gange om året)
  • Klargøring og oprydning til fester, arrangementer & stævner, opstilling af borde, bander mm
  • Vedligehold af hjemmeside og facebook
  • osv

Hvad får DU igen?

• Du bliver en del af det sociale fællesskab som de frivillige har.
  • Du får nogle sjove udfordringer
  • Du får frivillig i foreningslivet på dit CV
  • Som instruktør/træner får du adgang til kurser og uddannelse primært gennem DGI.

Vi vil rigtig gerne havde DIG til at hjælpe os med at skabe et fedt sted for vores børn, unge og Øster Bjerregrav & omegns borgere generelt - så tøv ikke med at skrive eller ringe til os og blive skrevet op til at hjælpe!
telefon: 40 33 39 11

gi en hånd, bliv frivillig