Bjerregrav Boldklubs sponsorer

Bliv sponsor i Bjerregrav Boldklub - få god reklame og bak op om en aktiv klub.

I Bjerregrav Boldklub dyrker rigtig mange glade børn og voksne en masse idræt, og boldklubben er på den måde et positivt samlingspunkt for egnens borgere, store som små.

Vi er rigtig glade for vores aktive sponsorer og vi har plads til flere. Så har du en virksomhed eller nogle du kender i dit netværk der har lyst til mere synlighed og aktiv markedsføring, og ikke mindst ønsker at støtte op om en lokal idrætsklub, så er muligheden der ved at du kontakter sponsorudvalget.

Hver uge kommer rigtig mange mennesker i hallen og ikke mindst i vores nye fitness center. Her vil der være mulighed for at være synlig, samt på boldklubbens hjemmeside, hvor kommunikation foregår til de ca. 630 medlemmer hvor alle tilmeldinger til arrangementer, stævner mv foregår.

Vi har i 2014 revideret vores sponsor-principper og udviklet 5 forskellige sponsorpakker, fra kr. 2.000,- til kr. 10.000,-.

Kontakt sponsorudvalget:

Svend Aage Nielsen
tlf. 2677 4543

Allan Jensen:
tlf. 4144 5300

Sponsorudvalget

Støt vores sponsorer - De støtter Bjerregrav Boldklub.

Sponsor tavlen